Hvordan kan jeg arbejde med lister?

Oprindeligt skrevet på engelsk, bør eventuelle oversættelsesfejl kontrolleres i forhold til den originale atrikle

1. Filtrer reservationer
2. Lav personlige reservationsvisninger
3. Del en liste
4. Opdater reservationer i bulk
5. Annuller i bulk
6. E-mail i bulk

1. Filtrer reservationer

Hvis du vil filtrere visse reservationer, kan du vælge at anvende et filter. Du kan filtrere reservationerne efter oprettelsesdato, ankomstdato, afrejsedato eller dato, hvor reservationen blev ændret.

Skærmbillede 2022-07-14 kl. 10.43.48

Så kan du tilføje en betingelse. Dernæst vil du se skærmen som vist på billedet nedenfor. Der er standardfiltre derinde. For eksempel i sidste uge, næste uge eller sidste måned. Der er også standardperioder såsom jul.

Så snart der er valgt en dato, som du ønsker at se reservationerne for, kan du anvende filtre inden for den. Som du kan se på billedet nedenfor, kan du vælge at filtrere efter boligtype, kanal, hvorigennem reservationen er foretaget, gæstens foretrukne sprog osv.

Skærmbillede 2022-07-14 kl. 11.14.34

Nu hvor alle filtre er anvendt, vil du se de filtrerede reservationer, som du kan se på billedet nedenfor. Du kan nu se reservationsnummer, gæstens navn, ankomst- og afrejsedato etc. på alle reservationerne.

Skærmbillede 2022-07-15 kl. 12.11.55

2. Lav personlige reservationsvisninger

Ved at klikke på den røde cirklede knap kan du justere de kolonner, du ser. Du vil blive dirigeret til fanen som vist på billedet nedenfor. Her kan du tilføje eller fjerne kolonner. Hvis du gerne vil se antallet af overnatninger for alle reservationer, skal du klikke på kolonnen 'nætter'. Dette vil så blive tilføjet.

Skærmbillede 2022-07-14 kl. 11.18.14

Når alle de ønskede kolonner er tilføjet, kan du gemme dette filter. Ved at klikke på de tre prikker i højre side. På billedet nedenfor angiver en rød cirkel, hvilken knap dette er.

cc4

Du finder din liste her, så du kan altid gå til dine egne lister meget hurtigt: CC5

3. Del en liste

Du kan dele din personlige liste med andre mennesker. Du kan gøre dette ved at klikke på de samme tre prikker, som du gemte dine filtre. Popup'en der kommer frem viser også en mulighed for at dele, ved at klikke på denne kan du generere et link der kan deles.

4. Opdater reservationer i bulk

Du kan opdatere eller ændre flere reservationer på én gang. Vælg de reservationer du vil ændre/opdatere ved at klikke på de hvide felter ud for dem, du vil se dette:

Hvis du vælger: "opdater status", kan du vælge følgende muligheder:

5. Annuller i bulk

For at annullere flere reservationer på én gang, vælg reservationerne som vist ovenfor og klik på annuller.

6. E-mail i bulk

Du kan sende e-mails i bulk. Dette er kun beregnet til særlige begivenheder, for eksempel når du finder en telefon og gerne vil sende en e-mail til alle, der er på campingpladsen på det tidspunkt, eller når du har planlagt særlige aktiviteter i en periode. Du kan gøre dette på samme måde som reservationsopdateringer eller masseaflysninger. Vælg alle de reservationer, du gerne vil sende den til, og klik på EMAIL.