Hvordan opretter man en bolig?

Oprindeligt skrevet på engelsk, bør eventuelle oversættelsesfejl kontrolleres i forhold til den originale atrikle

En campingplads kan have flere overnatningssteder. Og hver bolig kan have flere steder. En bolig er en kombination af flere steder med samme priser og muligheder. For eksempel: overnatningsstedet "standardplads" har 20 pladser, der alle koster det samme beløb per nat.

Hvordan kan du konfigurere disse boliger?

1. Hjemmeside
  2. Tilføj overnatning
  3. Oplysninger om overnatning
  4. Billeder
  5. Priser
  6. Rabatter
  7. Skatter
  8. Muligheder
  9. Steder
  10. Indstillinger

1. Gå til "Accommodations" på hjemmesiden.

2. Klik på "Tilføj overnatning" og tilføj navnet på denne specifikke bolig.

3. Oplysninger om overnatning

Når du har tilføjet boligen, er det tid til at udfylde denne bolig. Først og fremmest kan boligoplysningerne tilføjes. Disse oplysninger vil også blive vist til gæster, når de foretager en online reservation. Amtsflagene til højre for hvert navn eller beskrivelse giver dig mulighed for at tilføje oversættelser til alle de sprog, du gerne vil understøtte på din hjemmeside.

Glem ikke at trykke på "gem", når du er færdig med at tilføje en beskrivelse.

4. Billeder

Her kan du tilføje alle de billeder, der hører til den bolig. Disse billeder vil også blive vist under online bookinger.

5. Priser

Når du har sat priserne op. (Se mere om priser i denne artikel: Hvordan administrerer man priser?)

Du kan tilføje priserne til boligen. Ét overnatningssted kan have flere priser, for eksempel en-natpriser, ugepriser, påskepriser osv. Tilføj alle de priser, der gælder for denne specifikke bolig.

Når du har tilføjet en pris, kan du også tilføje en betingelse. Det kan fx være en pris, der kun gælder på back-office bookinger og ikke på online bookinger. Eller en pris, der er speciel for gæster med et rabatkort. Dette kan gøres ved at klikke på den orange "tilføj betingelse". Du kan vælge enten "kanaler" eller "rabatkort"

Med alle priserne tilføjet, vil systemet altid lede efter den billigste løsning for gæsterne med de givne rettigheder.

6. Rabatter

Fanen "rabatter" giver dig mulighed for at give rabat til gæsterne i mange situationer.

Først skal du tilføje et produkt. Når du ikke allerede har tilføjet rabatten til produktlisten, så kan du oprette et nyt produkt.

Når du opretter et nyt produkt, kan du vælge mellem et fastsat beløb eller en procentdel.

Vigtigt: Sørg for, at beløbet (fastsat beløb og procent) er negativt! (For eksempel: -20%)

Når du har gemt det nye produkt, kan du klikke på "vælg" ud for navnet på produktet.

Dernæst skal du tilføje en betingelse.

For eksempel kan du tilføje en varighed på "lig med eller større end 7 nætter". På denne måde får gæsten kun rabatten, når de overnatter 7 eller flere nætter.

7. Skatter

Skatter som turistskat kan tilføjes i denne fane.

Det fungerer på samme måde som rabatterne. Du skal først oprette et produkt og tilføje det bagefter. I skat kan du også tilføje betingelser, for eksempel alderstabellen eller antal overnatninger.

Du skal kun oprette en afgift én gang i produktlisten. Når du har oprettet en, kan du vælge afgiften i de andre overnatningssteder uden at oprette et nyt produkt.

8. Valgmuligheder

Mulighederne er alle de ting, du gerne vil tilbyde gæsterne. Dette kan være en hund, morgenmad, bålplads osv.

Tilføjelse af en mulighed er det samme som at tilføje en rabat eller skat. Opret først et nyt produkt og vælg derefter dette produkt.

Du skal kun oprette et produkt én gang i produktlisten. Når du har oprettet en, kan du vælge produktet i de andre overnatningssteder uden at oprette et nyt produkt. Først når det samme produkt koster et forskelligt beløb på forskellige overnatningssteder, skal du oprette et nyt produkt.

For produkterne kan du også tilføje betingelser, for eksempel hvis et produkt som reservationsomkostninger er obligatoriske, eller hvis et produkt skal beregnes pr. person eller pr. nat.

9. Steder

I fanen "pladser" kan du tilføje antallet af pladser for denne bolig. Navnet kan enten være et tal eller et navn eller en kombination af begge. Status (lilla kontakt) kan slås fra, hvis du ikke ønsker, at det specifikke sted skal bookes online.

10. Indstillinger

Indstillingerne er meget vigtige at se nærmere på. Det viser dig alle de vigtige oplysninger om denne bolig. Først og fremmest kan du tilføje antallet af personer, der er inkluderet i den normale natpris for denne bolig. Dernæst kan du vælge mængden af mennesker der kan være i denne bolig. Det er også muligt at have den 5. person til kun at være et barn. Dette kan gøres ved at tilføje en betingelse under "personer".

Dernæst er betalingsbetingelserne. Dette kan være en fast pris eller en procentdel. Det samme gælder afbestillingsbetingelserne.

Glem ikke at trykke på "GEM" efter hver justering i indstillingerne.

Du har konfigureret din bolig nu! Du kan gøre de samme trin for din næste bolig.