Hvordan konfigurerer jeg Mollie-appen?

Oprindeligt skrevet på engelsk, bør eventuelle oversættelsesfejl kontrolleres i forhold til den originale atrikle

Vigtig!

For at få betalingerne til at fungere på gæstesiden. Sørg for at aktivere V1-omdirigeringen til V2. Dette kan gøres her: indstillinger -> Online booking -> Indstillinger

Schermafbeelding 2022-12-21 om 20.00.35

• Log ind på din Camping.care-konto og gå til app store og find Mollie-appen. Åbn den og installer appen.
  • Når du har installeret appen, kan du trykke på den blå knap og oprette forbindelse til Mollie.
  • Nu er du omdirigeret til Mollie
  • De vil bede dig om Grand Camping.care tilladelse til at arbejde med din konto.
  • Klik på Connect og du vil blive omdirigeret tilbage til Camping.care. Nu er Mollie tilsluttet

Schermafbeelding 2022-12-20 om 21.12.48

Profiler

Vælg den rigtige profil, hvor betalingerne skal gå til.

Testtilstande

Aktiver kun testtilstande, når du vil foretage testbetalinger. Når først de er aktiveret, er de betalinger, du foretager, ikke rigtige betalinger og burde være det slettet efter test.

Afbryd Mollie

Fjern forbindelsen med Mollie. I dette tilfælde beholder vi logfilerne og betalingshistorikken.

Logs

Applikationslogfiler vil blive gemt her. Dette er kun for udviklere, logfiler kan være tekniske.

Betalinger

Vi logger seneste betalinger. Her kan du se status for alle betalingsforsøg og se, om noget gik galt.