Sådan konfigurerer du Worldline-appen

Oprindeligt skrevet på engelsk, bør eventuelle oversættelsesfejl kontrolleres i forhold til den originale atrikle

Saferpay – E-handelsbetalinger

For at få betalingerne til at fungere på gæstesiden. Sørg for at aktivere V1-omdirigeringen til V2. Dette kan gøres her: indstillinger -> Online booking -> Indstillinger

Schermafbeelding 2022-12-21 om 20.00.35

Worldline-appen er i øjeblikket kun tilgængelig på anmodning. Kontakt os for mere information.

Log ind på din Camping.care-konto og gå til app-butikken og find Worldline-appen. Åbn den og installer appen.

Når du har installeret appen, skal du konfigurere dine API-legitimationsoplysninger.

1. Gå til din Saferpay dashboard -> Indstillinger -> JSON API grundlæggende godkendelse.

Schermafbeelding 2023-01-03 om 08.11.20

2. Opret et nyt JSON API-login, og du vil få en brugernavn:adgangskode (Base 64-kode) API-nøgle. Kopier dette og indsæt det i appen i Camping.care. Sammen med dit terminal-id og kunde-id.

Schermafbeelding 2023-01-03 om 08.18.21

Logs

Applikationslogfiler vil blive gemt her. Dette er kun for udviklere, logfiler kan være tekniske.

Betalinger

Vi logger seneste betalinger. Her kan du se status for alle betalinger og se, om noget gik galt.

Tilføj ikoner i din reservationstragt

For at tilføje ikoner til din bookingtragt, gå til indstillinger -> fakturaer -> betalingsudbydere.

Øverst skal du vælge Worldline som betalingsudbyder, og derefter vælge de betalingsmetoder, du understøtter.

Worldline – Pin terminaler

Pin-terminaler vil snart være tilgængelige, dokumentation vil følge.