Sådan tilføjes og administreres priser og priser

Oprindeligt skrevet på engelsk, bør eventuelle oversættelsesfejl kontrolleres i forhold til den originale atrikle

1. Tilføj priser i dagsprisvisningen

2. Tilføj priser i visningen perioder

1. Tilføj priser i dagsprisvisningen

Vælg priser fra hovedmenuen:

Tilføj en sats og giv den et beskrivende navn:

Sørg for at klikke på denne knap for at se visningen af dagspriser:

I dagsprisvisningen kan du tilføje eller ændre priser med "opdater priser":

Der er et par trin for at tilføje en pris:

1. vælg det datointerval, denne pris gælder for. hvis du har oprettet særlige datoer, kan du vælge dem.
2. indtast prisen per nat. Det er også muligt at sætte denne pris til nul, og kun opkræve per person (børn/voksne)
3. Sørg for at markere afkrydsningsfeltet før indstillingen, før du anvender en ændring.

Hvis du har faste ankomst- og afrejsedage i ugen (f.eks. mandage og fredage), skal du først tilføje prisen med de korrekte priser og muligheder. Herefter genåbn "opdater priser" -> fravælg mandag og fredag -> sæt "er ankomst tilladt" og "er afgang tilladt" til fra, og marker afkrydsningsfelterne før disse to muligheder. Herefter ser prisen således ud:

2. Tilføj priser i visningen perioder

Der er to visninger til at tilføje priser, visningen perioder og visningen af dagspriser. Du kan skifte mellem disse visninger her:

Bemærk venligst: Når en pris er sat op gennem en periode, vil du ikke længere være i stand til at ændre den dag pr. dag i dagsprisvisningen. Derfor råder vi dig til at sætte priser i dagsprisvisningen.

1. Tilføj en beskrivelse

2. Vælg det datointerval, denne pris gælder. Så længe datointervallerne ikke overlapper, kan du indstille flere datointervaller.

3. Indtast prisen og vælg om prisen gælder for hele perioden eller om prisen er pr.

4. Hvis prisen er per nat, kan du vælge minimum og maksimum ophold her

5. Med minimum offset kan du begrænse den tid, et sted med denne pris kan reserveres på forhånd. Hvis du indstiller dette til 1, kan dette sted ikke bookes samme dag som ankomstdatoen.

Med den maksimale offset kan du begrænse den tid, dette sted kan reservere før ankomstdatoen.

0 betyder ingen grænse

6. Du kan sætte prisen for børn og voksne her. I overnatningssteder –> indstillinger kan du indstille, hvor mange personer der er inkluderet i prisen.