Hvordan konfigurerer jeg den hostede online reservation?

Oprindeligt skrevet på engelsk, bør eventuelle oversættelsesfejl kontrolleres i forhold til den originale atrikle

Du kan finde din egen personlige hostede bookingformular fra linket i indstillingerne her

Du kan aktivere bookingmotoren én gang. Den næste side viser dig linket til din personlige hostede bookingside. Ved at klikke på knappen Åbn åbner du din personlige bookingmaskine.

Nu ved du, hvor du kan finde den hostede bookingmaskine, og det er tid til at tilpasse den

Opsætning af online booking består af flere trin

– Branding
– Politikker
– Booking Flow + Workflows
– Formularopsætning
– Søg og book
– Analytics

Branding

Du kan opsætte din branding ved at vælge dit logo, headerbillede og farver her

Du kan vælge dit logo, det visuelle og farverne. For at vise resultatet kan du besøge linket til bookingmotoren. I dette tilfælde ville dette være https://booking.camping.care/demo

Dette vil resultere i en bookingmaskine som denne:

Med tilbagepilen kan du gå direkte tilbage til din hjemmeside

URL'en til din hjemmeside kan indstilles i administrationsindstillingerne her

Politikker

Du kan angive dine vilkår og betingelser, privatlivspolitik og links til afbestillingspolitik i de generelle online reservationsindstillinger her

Booking flow

Der er flere måder at håndtere dit bookingflow på, men der er 2 almindeligt anvendte bookingflows:

• reservationsanmodninger
  • direkte bookinger.

Reservationsanmodningsflow

Hvis du selv ønsker at bekræfte reservationen, før gæsten kan betale den, kan du indstille indstillingen for dette her.

Du kan vælge indstillingen som følger:

Hvis du vælger at tillade gæster først at betale efter reservationen er bekræftet, bør du oprette arbejdsgange for at lade gæsterne holde styr på deres reservation. Dette kan gøres ved at bruge e-mailskabeloner og arbejdsgange:

- Lave en tak for din reservationsanmodning e-mail skabelon
- Lave en booking bekræftet e-mail skabelon
– Opret en "reservation oprettet" arbejdsgang og send en tak for din reservationsanmodning e-mail skabelon
– Opret en "reservation bekræftet" arbejdsgang og send en booking bekræftet e-mail skabelon

Direkte bookinger

Hvis du ønsker at give gæsten mulighed for direkte at betale for reservationen og bekræfte den efter betaling, kan du oprette den her:

Hvis du vælger dette flow, skal du lade gæsterne vide, at deres reservation er blevet bekræftet. Dette kan gøres ved at bruge e-mailskabeloner og arbejdsgange:

- Lave en booking bekræftet e-mail skabelon
– Opret en "reservation bekræftet" arbejdsgang og send den bekræftede e-mail-skabelon

Booking formular

Du kan definere reservationsformularen til online booking. Du kan bruge systemfelterne eller oprette brugerdefinerede felter.

Du kan finde indstillingerne her

Når du klikker på felterne til venstre, tilføjes felterne til højre, det vil sige, at de vil blive vist til gæsterne under bookingprocessen. Du kan indstille formularen for hovedrejsende og valgfrit for medrejsende.

Søg og bogform

Din webudvikler kan derefter implementere en formular på din hjemmeside til at forbinde din hjemmeside med den hostede bookingmaskine. For mere information om dette kan du besøge vores udviklersider, som kan findes her

Analytics

Valgfrit kan du også tilføje forskellige måder at spore alle data i bookingmotoren inklusive e-handel. Flere indstillinger på e-handelsdelen kan findes her