Hvordan tilføjer jeg et produkt til fakturaen?

Oprindeligt skrevet på engelsk, bør eventuelle oversættelsesfejl kontrolleres i forhold til den originale atrikle

Du kan tilføje et produkt til en faktura ved at åbne reservationsoversigten. Afhængigt af din skærmstørrelse vil fakturaen være på den første side af reservationsoversigten, eller den vil være på fanen faktura:

storskærm med faktura på reservationsoversigten

mindre skærm med faktura på fanen

Hvis fakturaen er i en koncepttilstand, vil du være i stand til at redigere fakturaen. Hvis du klikker på redigeringsknappen, kan du redigere fakturaen og tilføje en række:

Du kan derefter begynde at skrive, og systemet vil foreslå produkter, som er tilgængelige i systemet.

For at vide mere om at tilføje produkter til systemet kan du læse denne artikel

Hvis produktet er tilføjet, kan du gemme fakturaen, så den bliver opdateret.