Hvordan udskriver jeg den endelige faktura?

Oprindeligt skrevet på engelsk, bør eventuelle oversættelsesfejl kontrolleres i forhold til den originale atrikle

Du kan åbne reservationsoversigten. Afhængigt af displayet vil du se fakturaen i fanen eller i højre side af bookingen. I begge situationer kan du downloade eller udskrive fakturaen ved at klikke på udskriv-knappen på fakturaen.

I begge situationer kan du downloade eller udskrive fakturaen ved at klikke på udskriv-knappen på fakturaen.