Indstillinger

Oprindeligt skrevet på engelsk, bør eventuelle oversættelsesfejl kontrolleres i forhold til den originale atrikle

Skærmbillede 2023-08-17 11.59.23 (1)

Du kan angive links til vilkår og betingelser i indstillingerne for online booking.

Skærmbillede 2023-08-17 12.05.11 (1)

Under 'Betaling' kan du angive, om du ønsker, at gæster skal kunne tilføje en betaling direkte ved reservation, eller om gæsten først kan betale, når reservationen er bekræftet af campingpladsen.

Skærmbillede 2023-08-17 12.05.11 (2)

Der er flere skydere, du kan bruge:

• Du kan vælge at bekræfte en reservation automatisk, når betaling er tilføjet
  • Du kan aktivere og deaktivere filteret for boligtype. I bookingmotoren er der en knap, hvor du kan klikke på camping, lejebolig eller det hele.
  • Den nederste knap giver dig mulighed for at slå til, at gæster vil bruge V2 booking-motoren i stedet for V1.
  • Til sidst kan du indtaste, hvad minimumsalderen for en booker skal være.

Skærmbillede 2023-08-17 12.05.11 (4)