Indstillinger

Oprindeligt skrevet på engelsk, bør eventuelle oversættelsesfejl kontrolleres i forhold til den originale atrikle

Skærmbillede 2023-08-16 15.47.13 (2)

Den første indstilling, du kan justere, er, om du ønsker, at denne bolig skal kunne bookes online. Det er også muligt at deaktivere denne bolig for det interaktive kort. Så kan gæster stadig booke boligen, men ikke vælge en bestemt placering. Du kan også bestemme boligtypen her.

Skærmbillede 2023-08-16 15.51.25 (3)

Den næste indstilling handler om personer. Du kan afgøre om personer, der allerede er inkluderet, når gæster booker. Du kan også angive et minimum og maksimum antal personer pr. bolig.

Skærmbillede 2023-08-16 15.51.25 (4)

Ved at trykke på den orange 'Tilføj betingelse'-knap kan du tilføje betingelser til personerne. Et eksempel er vist nedenfor. Den første person i en reservation skal altid være en voksen, den anden person en voksen eller et barn. Og fra tredje person og frem kan den ikke længere være en voksen.

Skærmbillede 2023-08-16 16.12.03 (1)

Der kan også fastsættes betalingsbetingelser. Du kan selv bestemme, hvornår gæsten skal betale. Du kan vælge om gæsten betaler et fast beløb eller en procentdel. På billedet nedenfor er to eksempler indkredset med rødt.

Skærmbillede 2023-08-16 16.20.01 (1)

Der kan også opstilles afbestillingsbetingelser. Billedet nedenfor viser de tilgængelige muligheder i systemet. Igen kan du bestemme, om gæsten betaler et fast beløb eller en procentdel. Indkredset med rødt er nogle eksempler på afbestillingsbetingelser.

Skærmbillede 2023-08-16 16.25.49 (1)

Du kan derefter bestemme, i hvilken hovedbog indtægterne fra denne bolig skal vises. For mere information om opsætning af regnskaber, klik her.

Her kan du også angive, hvad momssatsen på denne bolig er. For mere information om fastsættelse af momssatser, klik her.

Skærmbillede 2023-08-16 16.28.43

Du kan dele links fra iCAL-feedet i indstillingerne. Del linkene med Booking.com, for eksempel for at dele kalenderen.

Skærmbillede 2023-08-16 16.34.52

Endelig kan du tilføje endnu et tag til boligen. Dette giver dig mulighed for nemt at skelne mellem boliger og filtrere dem. Det er også muligt at slette boligen permanent her.

Skærmbillede 2023-08-16 16.37.49