Kombiner to bookinger

Oprindeligt skrevet på engelsk, bør eventuelle oversættelsesfejl kontrolleres i forhold til den originale atrikle

Du kan kombinere to bookinger i en gruppebooking. Du kan gøre dette ved at vælge gruppereservationsikonet på reservationsdetaljeskærmen:

Ved at vælge tilføj reservation kan du vælge en anden reservation (som ikke er en gruppereservation) til den aktuelle reservation.

Ved at klikke på knappen Opret gruppe kombineres en reservation med det næste resultat:

I venstre side finder du gruppeafsnittet. Fakturaen vil være en samlet faktura for begge bookinger.