moms grupper

Oprindeligt skrevet på engelsk, bør eventuelle oversættelsesfejl kontrolleres i forhold til den originale atrikle

Skærmbillede 2023-08-30 16.53.10 (1)

Som vist på billedet nedenfor har denne park tre forskellige momsgrupper oprettet. En nulsats, lav sats og høj sats.

Skærmbillede 2023-08-30 16.55.13

Mange lande arbejder med forskellige momssatser. Derfor kan du ændre de aktuelle satser ved at klikke på blyanten til højre og du kan også oprette dine egne momsgrupper.

Til venstre kan du se, at den lave sats i øjeblikket er den anvendte standardsats. Du kan nemt ændre dette ved at klikke på 'Gør som standard' på en anden sats.

Skærmbillede 2023-08-30 16.55.13 (1)