Online booking

Oprindeligt skrevet på engelsk, bør eventuelle oversættelsesfejl kontrolleres i forhold til den originale atrikle

Den første mulighed for at administrere brandingen af online booking er at tilføje et logo. Dette er logoet, der vises øverst på bookingsiden.

Skærmbillede 2023-08-18 11.52.03 (1)

Det er også muligt at ændre farverne på din bookingmaskine. Under 'Primærfarve' kan du ændre farven på boksene og farven på teksten. Under 'Baggrundsfarve' kan du ændre farven på baggrunden.

Skærmbillede 2023-08-18 11.52.03 (2)

Det er muligt at ændre banneret i bookinggaden. På billedet nedenfor er det indkredset med rødt, hvor banneret kan ændres eller fjernes.

Skærmbillede 2023-08-22 10.55.52 (1)

Udover standardtilpasningerne såsom farver og billeder, kan du også personliggøre layoutet af Booking Lane på en lidt mere avanceret måde. Ved at bruge HTML og CSS kan du gå meget længere med at tilpasse layoutet. For flere forklaringer og oplysninger om brug af HTML og CSS, klik her.

Skærmbillede 2023-08-30 14.18.50

Skærmbillede 2023-08-30 14.19.59