Roller

Oprindeligt skrevet på engelsk, bør eventuelle oversættelsesfejl kontrolleres i forhold til den originale atrikle

Skærmbillede 2023-08-30 13.30.20 (1)

Du vil se en liste over alle de aktuelle roller, der er i systemet. For at tilføje en ekstra rolle skal du klikke på den lilla "Tilføj rolle"-knap.

Skærmbillede 2023-08-30 13.35.10 (1)

Derefter giver du rollen et navn og bestemmer, hvilke omfang denne rolle er berettiget til. På billedet nedenfor har vi valgt at oprette rollen som revisor.

Skærmbillede 2023-08-30 13.37.52

Når rollen er oprettet, er der flere ikoner i højre side, der giver dig mulighed for at foretage ændringer:

• Prismærkeikon (krav): Du kan indstille roller/krav i din mappe (Microsoft Azure AD eller Google Workspace AD) og forbinde dem til vores roller. Ideel til automatisk rolletildeling og log ind på vores platform.
  • Dublet rolle: Giver dig mulighed for at kopiere denne rolle. En identisk rolle vises på listen.
  • Rediger rolle: Giver dig mulighed for at foretage ændringer i omfanget eller ændre navnet på rollen.
  • Beholder: fjerner denne rolle fra systemet

Skærmbillede 2023-08-30 13.40.31

Til sidst har du fanen 'Single Sign On (SSO). Dette er ideelt til automatisk rolletildeling og log ind på vores platform. For mere information om SSO, klik her.

Skærmbillede 2023-08-30 13.51.17 (2)