Særlige datoer

Oprindeligt skrevet på engelsk, bør eventuelle oversættelsesfejl kontrolleres i forhold til den originale artikel.

Særlige datoer er for nemheds skyld for hurtigt at vælge et datointerval, når en gæst foretager en online reservation eller for at foretage en backoffice reservation:

Hvis du har et datointerval, der ofte bookes, kan du konfigurere en hurtig valgmulighed her.

Den særlige dato vises nu som en klikbar knap i reservationsformularen. Når der klikkes på denne knap, vælges datointervallet for juni automatisk. Billedet nedenfor er fra en backoffice reservation. Knappen vises også i backoffice reservationsformularen:

Du har også mulighed for hurtigt at vælge et datointerval i planlægningstavlen: