Salgsstedet

Oprindeligt skrevet på engelsk, bør eventuelle oversættelsesfejl kontrolleres i forhold til den originale atrikle

Skærmbillede 2023-08-23 14.51.32 (1)

Det første trin er under overskriften 'Enheder'. Her kan du tilføje en betalingsterminal for at gennemføre betalinger. Du kan købe disse terminaler hos Mollie eller Stripe, for eksempel. Så kan de nemt forbindes.

Du kan også tilføje tags til betalinger. Når du senere vil lave en udskrift af alle betalinger i en bestemt periode, kan du nemt filtrere efter bestemte tags.

Skærmbillede 2023-08-23 14.59.51 (2)

Udover en betalingsterminal kan gæsterne naturligvis også betale kontant. Du kan selv bestemme, hvilke valutaer du accepterer, og hvilke pengesedler gæsten kan bruge til at betale. For indstillingerne af POS-systemet, klik venligst her.

Skærmbillede 2023-08-23 15.23.34 (2)

Bemærk venligst! Kontantbetalingsfunktionen er kun for Premium-brugere af Camping.care

For at tilføje en betaling skal du selvfølgelig have produkter, der kan betales for. I højre side kan du søge efter produkter i dit system. Det er produkter, der allerede er blevet skabt før.

Skærmbillede 2023-08-23 16.25.26 (1)

På billedet nedenfor kan du se, at nogle produkter allerede er opført. Dette kan være nemt, hvis visse produkter sælges meget. For at fjerne et produkt som en favorit, skal du først klikke på 'Aktiver redigeringstilstand'. Så kan du klikke på skraldespanden for at fjerne et produkt fra favoritter.

Skærmbillede 2023-08-23 16.21.43 (1)

Slå redigeringstilstand til for at tilføje et produkt som en favorit. Så søg efter et produkt i søgefeltet og klik på stjernen til højre. På billedet nedenfor er det cirklet med rødt.

Skærmbillede 2023-08-23 16.29.23 (1)

Ved siden af stjernen kan du klikke på 'Tilføj'. Dette giver dig mulighed for at tjekke dette produkt. Til venstre kan du se, at den er tilføjet for at blive betalt.

Skærmbillede 2023-08-23 16.48.57 (1)

Der er to muligheder for Pin Terminal-betalinger. Manuelt eller gennem en tilknyttet betalingsudbyder.

• Manuelle betalinger. Du indtaster manuelt det samlede beløb på din pinterminal, når transaktionen er gennemført, kan du tilføje den til systemet.
  • Tilsluttede benterminaler. Hvis din betalingsudbyder tillader dig at tilslutte en pinterminal til vores platform, behandles betalinger automatisk. Vi sender det samlede beløb til Pin-terminalen og behandler betalingen automatisk, så snart betalingen er foretaget.

En betalingsterminal fra Mollie eller Stripe er meget nem at linke til Camping.care. For mere information, klik her!

Skærmbillede 2023-08-23 16.48.57 (2)