Skatter

Oprindeligt skrevet på engelsk, bør eventuelle oversættelsesfejl kontrolleres i forhold til den originale atrikle

Skærmbillede 2023-08-16 11.03.28 (1)

Ved at klikke på 'Tilføj produkt' kan du søge efter et produkt i systemet. Her kan du søge efter produkter, der allerede er tilføjet systemet.

Det er muligt at tilpasse produkterne og tilføje betingelser. På billedet omkranset med rødt nedenfor, kan du se, at den gule knap giver dig mulighed for at tilføje betingelser til produktet. Disse betingelser er de samme som for rabatter og muligheder. Alle mulige forhold er forklaret i en anden artikel. Klik her for at gå til artiklen.

Skærmbillede 2023-08-16 11.14.01 (1)

Øverst til højre vil du se to ikoner. Her kan du tilføje ekstra indstillinger til produktet. ikonet for skraldespanden betyder, at du kan slette produktet. Pilen for at vende åbner de yderligere indstillinger. De yderligere indstillinger, som du åbner, er de samme som for rabatter og muligheder. Disse indstillinger er forklaret i artiklen om muligheder. For at gå til den artikel kan du klikke her.

Skærmbillede 2023-08-16 11.17.47 (1)