Tilføjelse af gæster

Oprindeligt skrevet på engelsk, bør eventuelle oversættelsesfejl kontrolleres i forhold til den originale artikel.

Skærmbillede 2023-08-29 13.31.38 (1)

Ved at klikke på "Gæster" på hovedsiden kommer du til en liste over alle kontaktoplysningerne for gæsterne i systemet. For at tilføje en gæst, klik på knappen 'Tilføj gæst'.

Skærmbillede 2023-08-29 14.57.37 (1)

Indtast først for- og efternavnet på den nye kontakt.

Skærmbillede 2023-08-29 15.04.44

Herefter udfylder du resten af gæstens oplysninger. Billedet nedenfor viser med rødt, hvilke oplysninger om gæsten der kan udfyldes.

Skærmbillede 2023-08-30 28.10.04

Du kan også udfylde yderligere gæstefelter, hvis det er nødvendigt. Du kan se hvilke på billedet nedenfor. Nederst under 'Tilpassede felter' kan du se de felter, du selv kan tilpasse. Klik her, for mere information om tilføjelse af 'brugerdefinerede felter'.

Skærmbillede 2023-08-30 10.27.36 (2)

I højre side er der en række muligheder for at fortsætte med at arbejde fra kontakten. For eksempel kan du under 'Hurtige links' starte en reservation fra kontakten. For mere information om reservation, klik her.

Det er også muligt at deaktivere al e-mail-trafik for en bestemt kontakt.

Du kan tilføje tags til kontakter for nem filtrering, når du opretter rapporter. Klik på for at få flere oplysninger om tilføjelse og administration af tags her.

Til sidst kan du i bunden bruge den røde 'Slet gæst'-knap til at fjerne kontakten fra systemet.

Skærmbillede 2023-08-30 10.49.17 (1)

Øverst vil du se flere faner. Ovenfor er fanen 'Information' forklaret. Alle andre faner er kort forklaret nedenfor:

• Reservationer: Her kan du se alle reservationer fornemme systemet lavet med denne kontakt
  • Fakturaer: Her kan du se alle fakturaer knyttet til denne kontakt
  • Betalinger: Her kan du se alle betalinger foretaget af denne kontakt.

Skærmbillede 2023-08-30 10.58.49

Det er også muligt at tilføje forskellige betingelser og at generere en rapport fra denne fane.

Skærmbillede 2023-08-30 11.00.56 (1)