Udbydere og metoder

Oprindeligt skrevet på engelsk, bør eventuelle oversættelsesfejl kontrolleres i forhold til den originale atrikle

Det første skridt til at oprette en betalingsudbyder er at vælge, hvilke betalingsmuligheder du vil oprette. På billedet nedenfor kan du se, at bankoverførsel er valgt.

Skærmbillede 2023-08-17 11.56.12 (1)

Skærmbillede 2023-08-17 09.37.38 (3)

Fordi betalingsmetoden bankoverførsel er valgt øverst på siden under overskriften 'Betalingsudbydere', kan du indtaste bankoplysningerne nederst på siden.

Skærmbillede 2023-08-17 09.37.38 (4)

Du kan oprette flere betalingsudbydere. Øverst, hvor bankoverførsel plejede at være, kan du nu for eksempel vælge Mollie eller Stripe. Nederst på siden kan du angive, hvilke betalingsmuligheder du har sat kryds via Mollie eller Stripe. Du skal også sætte kryds ved disse på denne side.

Skærmbillede 2023-08-17 09.53.08 (1)