Hvordan ændrer jeg status for en reservation?

Oprindeligt skrevet på engelsk, bør eventuelle oversættelsesfejl kontrolleres i forhold til den originale atrikle

I Bulk

Hvis du ønsker at ændre status, kan dette gøres i bulk fra reservationslistevisning

Opdater status

– Du kan markere afkrydsningsfelterne for den reservation, du vil ændre status fra
– Når du har valgt dem, kan du ændre status for reservationen til en af statusserne nedenfor.
– Dig kan ikke ændre status til annulleret fra pop op-vinduet, dette skal gøres i hver reservation individuelt.

Genberegn reservationer

Genberegning af reservationer vil opdatere priserne på en reservation, der blev fastsat tidligere, til de nuværende priser. Hvis priser eller produktpriser har ændret sig siden reservationen blev foretaget, ændres reservationsprisen nu.
– Du kan markere afkrydsningsfelterne for den reservation, du vil genberegne.
– Når du har valgt dem, kan du genberegne reservationerne.

Fra reservation

Du kan også ændre status fra selve reservationen. Det kan åbnes fra forskellige visninger som tidsplanstavlen, reservationslistevisning osv.

Opdater status

Fra reservationsvisningen kan du enten vælge status fra rullemenuen eller klikke på knappen.

Den næste status vælges altid i knappen. Rækkefølgen af status er som følger:

– afventer, bekræftet, checket ind, checket ud

For mere information om reservationsstatusser kan du besøge det her artikel

Annuller/Afvis

Du kan annullere eller afvise en reservation fra reservationsoversigtssiden:

Efter at have klikket på de 3 prikker (menu) vil følgende muligheder være tilgængelige

Annulleringsprocessen vil blive vist. Aflysningen håndteres i det her artikel.