Hvordan sender man en e-mail til sig selv via et workflow?

Oprindeligt skrevet på engelsk, bør eventuelle oversættelsesfejl kontrolleres i forhold til den originale atrikle

I denne artikel vil vi vise dig, hvordan du opsætter denne arbejdsgang.

1. Gå til arbejdsgange: https://app.camping.care/settings/developers/workflows

2. Klik på knappen Tilføj arbejdsgang i bunden.

3. Vælg Opret reservation, og giv dit workflow et navn

Schermafbeelding 2023-03-06 om 20.46.48

Klik på Gem

4. Indstil en betingelse for en onlinekanal. (Valgfri)

5. Tilføj en e-mail til arbejdsgangen og tryk på knappen send til e-mail-adresse og indtast din e-mail-adresse.

Schermafbeelding 2023-03-06 om 20.49.13

6. Vigtigt: Aktiver din arbejdsgang, ellers virker den ikke. Resultatet:

Schermafbeelding 2023-03-06 om 20.52.42