Sådan opsætter du produkter under overnatningssteder

Oprindeligt skrevet på engelsk, bør eventuelle oversættelsesfejl kontrolleres i forhold til den originale atrikle

Under hver bolig er der mærket 3 faner Rabatter, Skatter og Muligheder.
Disse 3 funktioner bruger alle de samme varer, som vi kalder "Produkter". Konfigurationerne for alle produkter, uanset om det er en 20%-rabat, 1,50 € turistskat eller et hundegebyr på 3,00 €: de fungerer alle på samme måde.

Når du har tilføjet et produkt som rabat, afgift eller mulighed, kan du begynde at konfigurere produktet for at sikre, at det korrekte beløb bliver opkrævet for de korrekte reservationer.
Vi vil behandle de forskellige konfigurationer af produktet én efter én.

1. Prioriter produkter

2. Tilføj betingelse

3. Generelle produktmuligheder

4. Indkvartering

5. Rediger produkt

6. Maksimumsbeløb

7. Betal på stedet

8. Opkrævning på depositum

9. Overskriv takst og (ekstra) gæstepriser

1. Prioriter produkter

Op- og ned-pile-symbolet giver dig mulighed for at ændre rækkefølgen, hvori produkter vil blive opkrævet/beregnet.

Ændring af ordren produkterne prioriteres, ændres hvis et produkt er beregnet før eller efter et andet produkt. For eksempel hvis en rabat beregnes over kun natprisen, eller også andre produkter.
Hvis et produkt er sat øverst på listen, udregnes det direkte efter natprisen.

2. Tilføj betingelse

Her kan du vælge specifikke betingelser for at ind- eller udelukke produktet for visse bookinger.

Alle 12 mulige forhold er forklaret nedenfor:

• Periode: Her indtaster du den periode, hvor dette produkt er gyldigt. Hvis der ikke er angivet nogen periode, vil produktet altid blive vist.
  • Tilgængelig periode: Her indtaster du den dato, hvor dette produkt skal vises. For eksempel, at en tidlig booking rabat først vil blive vist i december.
  • Alderstabeller: Her kan du vælge, om rabatten gælder for personer i en bestemt alder bord.
  • Gentager: Her kan du angive, om dette produkt skal gentages. Du kan indtaste efter hvor mange nætter i reservationsperioden dette produkt skal gentages.
  • Varighed: Her kan du vælge, om produktet skal vises, fx når en reservation er større end 7 nætter. Mulighederne er større end, mindre end og lig med. Indtast derefter antallet af overnatninger, det gælder for.
  • Tilbudskode: Her kan du oprette en kampagnekode, som gæster skal indtaste for at modtage denne rabat.

Skærmbillede 2023-08-16 10.03.11 (1)

• Ankomstdage: Her kan du vælge, om denne rabat kun gælder ved ankomster på bestemte dage.
  • Rabatkort: Her kan du knytte rabatten til et tidligere indstillet rabatkort. For en forklaring på, hvordan du indstiller rabatkort, klik venligst her.
  • Tags: Her kan du tilføje et tag til rabatten. Du kan tilføje et produkt baseret på de tilgængelige tags i reservationen.
  • Personer: Her kan du indstille, om rabatten gælder for et bestemt antal personer i reservationen. Så for eksempel kun for gæst 1 og 2 eller kun for gæst 3.
  • Kanal: Her kan du indstille, at rabatten kun gælder, når bookingen foretages fra den valgte bookingkanal.
  • Steder: Her kan du knytte rabatkortet til bestemte standpladser i systemet.

Skærmbillede 2023-08-16 10.03.24 (1)

3. Generelle produktmuligheder

Stjernen giver dig mulighed for at gøre produktet påkrævet eller ej. Et påkrævet produkt vil altid blive ændret til gæsten.

Skraldespandssymbolet giver dig mulighed for at fjerne produktet fra boligen. Dette vil ikke slette det faktiske produkt.

Pilesymbolet giver dig mulighed for at (udfolde) de ekstra konfirmationer for produktet.

4. Indkvartering

Her kan du vælge, hvilke boliger du vil anvende dette produkt til. Du skal blot markere eller fravælge en bolig for at tildele eller fjerne tildelingen af produktet som en rabat, skat eller mulighed for enhver bolig.
Det er også en hurtig og nem måde at se, hvor dette produkt allerede er blevet anvendt.

5. Rediger produkt

Her kan du direkte redigere produktets specifikationer uden egentlig at gå til hovedproduktmenuen.

6. Maksimumsbeløb

Her kan du indstille det maksimale antal gæsten kan vælge af produktet. Gæsten vil se en rullemenu med det beløb, der må vælges.

Du kan vælge at klikke på skyderen. Nu vil produktet automatisk blive beregnet ud fra antallet af gæster på bookingen.

7. Betal på stedet

Her kan du vælge, om et produkt skal betales lokalt på campingpladsen. Valg af denne mulighed sikrer, at denne mulighed ikke vil blive opkrævet som en del af en indbetaling eller online betaling.

8. Opkrævning på depositum

Her kan du vælge, om gæster betaler for denne mulighed med depositum. Valg af dette vil altid opkræve et produkt inden for depositum.

9. Overskriv takst og (ekstra) gæstepriser

Her kan du vælge, om du vil overskrive standardprisen og/eller gæstepriserne.

Hvis du vælger "Overskriv prispris", overskrives standardprisprisen, men beholder eventuelle yderligere gæstepriser, du måtte have angivet.

Hvis du også vælger "Overskriv ekstra gæstepriser", vil det også overskrive eventuelle yderligere gæstepriser, du måtte have angivet.

Dette kan bruges, hvis du indstiller et produkt som f.eks. "Ugepris" og ønsker at opkræve et andet beløb for en bestemt uge uden at ændre standardprisen for boligen.

Eller du kan bruge dette til at indstille en anden pris for alle, der bruger et rabatkort, f.eks. fra ACSI.

Dette vil så erstatte standardprisen og blot opkræve det beløb, der er indstillet for produktet for alle med et ACSI-kort.