Sådan sender du en e-mail til gæsten manuelt

Oprindeligt skrevet på engelsk, bør eventuelle oversættelsesfejl kontrolleres i forhold til den originale atrikle

I reservationsoversigten kan vi manuelt sende e-mailen til din gæst ved at klikke på kuvertikonet:

E-mail-pop-ip'et vises:

Du kan enten selv oprette en e-mail ved at tilføje et emne og din e-mail-besked, eller du kan bruge en skabelon, som allerede er udarbejdet i e-mail-skabelonerne.

Nogle gange er en skabelon ikke tilgængelig, skabelonerne er altid baseret på gæstekorrespondancesproget for reservationen.

Du kan også ændre sprogkommunikationen til din gæst. Du kan læse mere om at ændre sproget på denne artikel

Efter ændring af sproget vil reservations-e-mail-skabelonerne blive valgt baseret på dette sprog.