Opret en ny reservation (Backend)

Oprindeligt skrevet på engelsk, bør eventuelle oversættelsesfejl kontrolleres i forhold til den originale atrikle

Når du er logget ind og er på startskærmen, skal du klikke på ´Ny reservation´ øverst til venstre. På billedet nedenfor er denne knap cirklet med rødt.

Skærmbillede 2023-08-09 12.25.43 (2)

Det første skridt er at vælge længden af gæstens ophold. Det er også muligt at oprette en særlig periode. Når du klikker på denne periode, vil systemet automatisk flytte til den indstillede dato for den særlige periode.

Hvordan opretter jeg en særlig periode? Klik her at læse artiklen

Derefter vælger du, hvor mange der vil rejse med dig, og hvilken alderskategori de falder ind under. Du kan selv justere alderstabellerne. Forklaringer kan findes her.

Skærmbillede 2023-08-09 14.15.02 (2)

Næste trin er at vælge den ønskede bolig. Under hver ledig bolig vil du se knapperne 'vælg' og 'priser'. Når du klikker på vælg, vælger du denne bolig. Hvis du klikker på priser, får du et nyttigt overblik over de forskellige priser. Billederne nedenfor illustrerer dette.

Skærmbillede 2023-08-09 14.33.43 (1)

Skærmbillede 2023-08-09 14.38.10

På billedet nedenfor kan du se indkredset med rødt, at der vil blive udstedt en advarsel på et bestemt overnatningssted i denne periode.

Skærmbillede 2023-08-09 14.33.43 (2)

Denne advarsel betyder, at denne periode for online booking er deaktiveret i denne periode. Du kan stadig booke denne bolig via backend, men du vil se en advarsel bare for at være forsigtig. Billedet nedenfor viser, hvordan dette vises.

Skærmbillede 2023-08-09 14.42.17

Det næste trin er at vælge mulighederne. For den bolig, der er valgt nedenfor, er der to muligheder. El på banen og kommer med hund. Omkranset med rødt kan du se, at to muligheder også automatisk tilføjes. Disse er blevet sat som 'obligatoriske'. For at oprette og redigere muligheder, klik venligst her.

Skærmbillede 2023-08-09 15.12.52 (1)

Næste trin er at udfylde gæstens detaljer. Billedet nedenfor viser, at kun navn og e-mailadresse er obligatoriske. Du kan bestemme, hvilke felter du ønsker skal være obligatoriske fra gæsternes indstillinger. For at redigere og administrere formularerne kan du klikke her.

Skærmbillede 2023-08-09 15.15.20 (2)

Det sidste trin inden du foretager en reservation er fanen 'Andet', herunder om reservationen er et foretrukket sted, hvilket sprog gæsterne taler og status for reservationen. Når alle disse er udfyldt, klik på 'opret reservation'.

Du kommer herefter til reservationsoversigten. For at få mere at vide om reservationsoversigten, klik venligst her.

Skærmbillede 2023-08-09 15.24.27