Hoe werkt de ondersteuningspagina?

Oorspronkelijk geschreven in het Engels, moeten eventuele vertaalfouten worden gecontroleerd aan de hand van het originele artikel

Beste manier om contact op te nemen met ondersteuning

U wilt snelle antwoorden en wij willen een lege mailbox. Om dit te bereiken hebben wij onze supportpagina opgezet. Op deze pagina leest u alles over onze ondersteuning.

De beste manier om contact op te nemen met de ondersteuning is via onze nieuwe ondersteuningspagina. Als u vanaf hier contact met ons opneemt, wordt uw vraag automatisch aan uw account gekoppeld, kunnen wij sneller reageren en kunt u het ticket volgen in uw eigen account.

Belangrijk: Geef ons aanvullende informatie zodat we het probleem of de vraag kunnen reproduceren. Zoals het reserveringsnummer, aankomst- en vertrekdatum en de accommodatie die u probeert te boeken.

Wat zijn vragen, problemen en functies?

Om het leven voor iedereen gemakkelijker te maken, hebben we de ondersteuning in 3 secties verdeeld: Vragen, Functies en Problemen.

Vragen

Vragen zijn algemene vragen, zoals 'Hoe kan ik reserveren', 'Wat is een tarief?' of als u een vraag heeft over uw factuur.

Heeft u één of meerdere vragen? Contact opnemen met ondersteuning:  https://app.camping.care/support/inbox

Functies

Kenmerken zijn functionaliteiten die het systeem nog niet kan bieden. Zoals een koppeling met een nieuwe betaalprovider of een specifieke rapportage die u graag wilt hebben.

Heeft u een functieverzoek? Maak een functieverzoek aan: https://app.camping.care/support/features

PS Heeft u meer dan één aanvraag, maak dan per aanvraag een ticket aan.

Problemen

Krijgt u een foutmelding van het systeem?

Een bug of probleem gevonden? Maak een probleem aan: https://app.camping.care/support/issues

PS Heeft u meer dan één aanvraag, maak dan per aanvraag een ticket aan.

Stem en volg tickets

Schermafbeelding 2023-04-18 om 12.49.28

Als u dit ticket volgt, ontvangt u e-mailmeldingen als er een update is of als het ticket gesloten is. Met de upvote kunnen we bepalen welke functies het meest gewenst zijn.

Klik gewoon op de knop Upvote en volg ticket om een ticket te volgen.

Zaken met hoge prioriteit

kwestie met een hoge prioriteit

Als er sprake is van een serieus probleem met een grote impact, creëren we een probleem met hoge prioriteit. Deze tickets worden getoond zodra u de supportpagina opent.

Open dan geen nieuw ticket voor hetzelfde probleem. Je kunt het ticket openen en volgen. Dan informeren wij u zodra het probleem is opgelost!