Hur fungerar supportsidan?

Ursprungligen skriven på engelska, eventuella översättningsfel bör kontrolleras mot originalatriklen

Bästa sättet att kontakta supporten

Du vill ha snabba svar och vi vill ha en tom brevlåda. För att åstadkomma detta har vi skapat vår supportsida. På den här sidan kan du lära dig allt om vår support.

Det bästa sättet att kontakta supporten är via vår nya supportsida. Om du kontaktar oss härifrån kopplas din fråga automatiskt till ditt konto, vi kan svara snabbare och du kan följa biljetten på ditt eget konto.

Viktig: Ge oss ytterligare information så att vi kan återskapa problemet eller frågan. Som bokningsnummer, ankomst- och avresedatum samt boendet du försöker boka.

Vad är frågor, problem och funktioner?

För att göra livet enklare för alla har vi delat upp supporten i tre avsnitt: Frågor, Funktioner och Problem.

Frågor

Frågor är allmänna förfrågningar, som "Hur gör jag en reservation", "Vad är ett pris?" eller om du har en fråga om din faktura.

Har du en eller flera frågor? Kontakta supporten:  https://app.camping.care/support/inbox

Funktioner

Funktioner är funktioner som systemet inte kan tillhandahålla ännu. Som en koppling till en ny betalningsleverantör eller en specifik rapport du skulle vilja ha.

Har du en funktionsbegäran? Skapa en funktionsbegäran: https://app.camping.care/support/features

PS Har du mer än en förfrågan, skapa en biljett per förfrågan.

frågor

Får du ett felmeddelande från systemet?

Hittade du en bugg eller ett problem? Skapa ett problem: https://app.camping.care/support/issues

PS Har du mer än en förfrågan, skapa en biljett per förfrågan.

Rösta upp och följ biljetter

Schermafbeelding 2023-04-18 om 12.49.28

Om du följer denna biljett kommer du att få e-postmeddelanden om det sker en uppdatering eller om biljetten är stängd. Med uppröstningen kan vi avgöra vilka funktioner som är mest eftertraktade.

Tryck bara på knappen Upvote och följ biljett för att följa en biljett.

Högt prioriterade frågor

högpriofråga

Om det finns ett allvarligt problem med stor inverkan kommer vi att skapa en högprioriterad fråga. Dessa biljetter kommer att visas så snart du öppnar supportsidan.

Vänligen öppna inte en ny biljett för samma nummer då. Du kan öppna biljetten och följa den. Då informerar vi dig när problemet är löst!